Kazáncsere

Rutinfeladattá vált.

nem hagyjuk fűtés és melegvíz nélkül

Kazáncsere 1 nap alatt.

Meghibásodott, vagy megbízhatatlanul működő gázkészülék cserékre specializálódtunk. Évek óta foglalkozunk kondenzációs kazán telepítésével. A csere oka legtöbbször elromlott gázkazán, de egyre inkább gazdasági szempont dönt: kedvezőbb gázfogyasztás, alacsonyabb fenntartási költségek.
Szakképzett épületgépész csapatunk órák alatt lecseréli a kazánt, kibéleli a kéményt, szükséges mértékben átalakítja a víz, fűtés, gáz vezetéket. Több ezer termék, hozzávaló található készletünkben, így minden helyzetben találunk megoldást.
MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

100% komplett kivitelezés

1 munkanapon belül lecseréljük régi gázkészülékét új kondenzációs kazánra, és a szükséges mértékben átalakítjuk a víz- és fűtésrendszert is.
 • Ingyenes felmérés & árajánlat
 • Szakmai tanácsadás, javaslat
 • Precíz és gyors kivitelezés
 • Teljeskörű ügyintézés
 • Ügyfélközpontúság
 • Garancia, biztonság
Ha gázzal szeretne fűteni, midnenképpen a kondenzációs kazánt javasoljuk amivel akár 20-40%-ot is meg tud spórolni a gázszámláján!
A korszerű fűtés alacsony hőmérsékletű hőleadókkal üzemel. A régi 90/70 hőfoklépcsővel üzemelő rendszerekkel szemben az új fűtésrendszereknél az előre menő ágban a víz hőmérséklete 60 C°. Kondenzációs gázkazánoknál az alacsonyabb előremenő vízhőmérsékletnél 5-7% -kal nagyobb hatásfokon üzemelnek. Az alacsonyabb fűtővíz hőmérséklete miatt nincs akkora hőveszteség a radiátorok mögött, ahol a fal kevésbé tud felmelegedni illetve a levegő rétegződése sem annyia jelentős ezzel növelve a komfortérzetet.

1.

Ingyenes felmérés & árajánlat

2.

Szakmai tanácsadás, javaslat

3.

Precíz és gyors kivitelezés

4.

Teljeskörű ügyintézés, Ügyfélközpontúság

MITŐL EGYSZERŰSÍTETT A KÉSZÜLÉKCSERE?

 • Az új készülék legfeljebb 36 kW hőterhelésű, és az új készülék hőterhelése nem nagyobb a meglévő készülék hőterhelésénél.
 • A készülékcsere nem járhat a fogyasztói gázvezeték cseréjével, átalakításával.
 • Az új készülék besorolásának meg kell egyeznie a meglévő készülék besorolásával.
 • A készülék elhelyezésének a létesítéskor érvényes műszaki biztonsági feltételeknek változatlanul meg kell felelnie.
 • Kéménybe kötött készülék esetében az új gázfogyasztó készülék csak olyan egyedi, önálló égéstermék-elvezető berendezésbe csatlakozhat, ami megfelel az új gázfogyasztó készülék gyártója által előírt követelményeknek; a kéményseprőipari közszolgáltató megfelelő minősítésű nyilatkozata rendelkezésre áll arról az égéstermék-elvezető rendszerről, amelyhez az új készülék csatlakozik.
 • Ha az új készüléket a készülék részeként tanúsított égéstermék-elvezető és égési levegő hozzávezető rendszer elemeivel, a készülék gyártójának utasítása alapján szerelik, és a helyiséglevegőtől független üzemmódban helyezik üzembe.
 • EK típusvizsgálati tanúsítványa szerint alkalmas, nem a gázkészülék részeként tanúsított égéstermék-elvezető és égési levegő hozzávezető rendszer elemeivel történő szerelésre.
 • Az alkalmazott égéstermék-elvezető és égési levegő hozzávezető rendszer gyártójának utasítása alapján szerelik, valamint a helyiséglevegőtől független üzemmódban helyezik üzembe.

Az egyszerűsített készülékcsere egy olyan eljárás, amely lehetővé teszi a régi kazán vagy fűtőberendezés egyszerű kicserélését egy új, hatékonyabb és energiatakarékosabb modellre anélkül, hogy át kellene építeni a fűtési rendszert vagy a gázvezetéket.

Az egyszerűsített készülékcsere eljárás során az új kazán vagy fűtőberendezés helyére egy hasonló méretű és teljesítményű készülék kerül beszerelésre, így nem szükséges a gázvezeték és a fűtési rendszer nagyobb átalakítása.

Az egyszerűsített készülékcsere eljárásának előnye, hogy gyorsan és költséghatékonyan lehet kicserélni a régi és energiaigényes kazánt egy modern, hatékonyabb készülékre, ami hosszú távon csökkenti a fűtéssel kapcsolatos költségeket és javítja a fűtési rendszer energiahatékonyságát.

Egyszerűsített készülékcsere?

Még egyszerűbb, mert mindent mi intézünk!

Rólunk írták...

Rózsa Földi
Rózsa Földi
2023-11-14
Nagyon ügyes udvarias szerelők.Mindenre figyelnek.Jó szakemberek! Végre egy cég,aki rögtön kijön,ha kérem.Ritka manapság ez a profizmus!Ez a cég tökéletes munkát ad ki!
Béla Takács
Béla Takács
2023-11-07
Gyors, profi munka és minden engedélyezést intéznek, nem nekem kell utánajárni!
Laszlo Kesmarki
Laszlo Kesmarki
2023-10-26
Profin, a megbeszelt idore jo csapattal csereltek le a futesemet. Csak ajanlani tudom oket!
Zoltan Kovacs
Zoltan Kovacs
2023-10-19
Szépen, összeszokottan dolgozott a csapat.
István Sulyok
István Sulyok
2023-10-12
Igényes kivitelezés, magasszintű szakértelem, rövid határidő, időben történt teljesítés, reális árak.
Gyula Pal
Gyula Pal
2023-10-05
Igazán professzionális munkát végeztek, gyorsan, akkor jöttek amikor mondták, és az ár is korrekt volt. Csak ajánlani tudom.
László Koncz
László Koncz
2023-10-04
A Kémény Kivitelező Kft vezetőjében és munkatársaiban összeszokott, korrekt, mindenben pontos, empatikus, szakmailag megbízható, ár -ertek a ranyban reális partnert ismertem meg. Mindezekért köszönetet mondok nekik.
Lajos Kovacs
Lajos Kovacs
2023-09-27
A kazáncserét és a kémény átalakítását végző szakemberek kiváló munkát végeztek, profin, szép kivitelben és gyorsan. Köszönet segítségükért!
Erika Lakos
Erika Lakos
2023-09-14
Tisztelt Molnár úr , Köszönöm a szakmailag felkészült, előre megállapodott időre teljesített munkájukat .

Szimpatikusnak talált minket?

Keressen bizalommal!

Mobilon elérhetőek vagyunk hétköznap, 8:00 és 17:00 óra között.

info@kemenykivitelezo.hu

Scroll to Top