Szolgáltatások

#1 kéményszerelés

lakossági kémények

Kondenzációs kazánokhoz, vagy más típusú gázkazánokhoz, vegyes tüzelésű kazánokhoz, faelgázosítókhoz, kandallókhoz, vagy kályhákhoz.

Schiedel kémény, szerelt kémény, vagy mestreséges kémény szükséges ha nincs jelenlegi épített kémény, vagy használhatatlan.

Ipari kémények

Nagy teljesítmény? Ipari méretek? Kazánház? Van megfelelő rendszer, akár elég lehet 1 db központi kémény is!

Vállaljuk teljesítménytől függetlenül ipari méretű kémények és kéményrendszerek tervezését, beszerzését, építését és engedélyeztetését.

#2 Kazáncsere

teljeskörű kivitelezés
Egyszerűsített kazáncsere esetén 1 munkanapon belül megtörténik az új kazán beépítése és a hozzá szükséges kéményrendszer kiépítése.
Felmérés
Tervezés
Árajánlat
Kivitelezés
Engedélyeztetés

Felmérés és árajánlat 5 munkanapon belül, kivitelezés 1 hónapon belül, engedélyeztetés szolgáltatóktól függően 1-2 hónapon belül történik. Ezalatt Ön szinte észre sem veszi a fűtés és melegvíz hiányát, csupán pár óra alatt lecseréljük kazánját, és újra élvezheti meleg otthonát.

Szerelésünkre garanciát vállalunk, illetve az új kazán éves karbantartása miatt is nyomon követjük projektjeinket, így évekig kapcsolatban maradunk ügyfeleinkkel, és várjuk az esetleges új megbízásokat.

Mi az egyszerűsített kazáncsere?

Ammenyiben a régi kazán helyére kerül fel az új készülék és a gázhálózat nem kerül átalakításra, úgy egyszerűsített kazáncseréről van szó. Ebben az esetben nincs szükség gáztervre, nem kell a gázórát leszedetni, így nem kell MEO-zni sem, a kazán egyből elindítható. Természetesen be kell jelenteni a változást egy megfelelő nyilatkozattal, amivel a kivitelező felelősséget is vállal a kivitelezésért.

#3 fűtéskorszerűsítés

fűtés-szerelés

Vállaljuk komplett fűtésrendszerek kiépítését, átalakítását újépítésű és meglévő ingatlanoknál is.

A megfelelő tervezéssel, a szakképzett csapatunkkal, a minőségi anyagokkal és az igényes hozáálással akár 1 hét alatt kiépítjük egy családi ház komplett, új fűtésrendszerét.

Kazánszerelés, Radiátorok felszerelése, Csőrendszer kiépítése, Kéménybélelés, Beüzemelés, Karbantartás, Átmosás stb.
A szükséges dokumentumok, engedélyek beszerzését vállaljuk és garantáljuk.

gazdaságosabb üzem

Ha gázzal szeretne fűteni, midnenképpen a kondenzációs kazánt javasoljuk amivel akár 20-40%-ot is meg tud spórolni a gázszámláján!

A korszerű fűtés alacsony hőmérsékletű hőleadókkal üzemel. A régi 90/70 hőfoklépcsővel üzemelő rendszerekkel szemben az új fűtésrendszereknél az előre menő ágban a víz hőmérséklete 60 C°. Kondenzációs gázkazánoknál az alacsonyabb előremenő vízhőmérsékletnél 5-7% -kal nagyobb hatásfokon üzemelnek. Az alacsonyabb fűtővíz hőmérséklete miatt nincs akkora hőveszteség a radiátorok mögött, ahol a fal kevésbé tud felmelegedni illetve a levegő rétegződése sem annyia jelentős ezzel növelve a komfortérzetet.

#4 Kazánház

teljeskörű kivitelezés

Komplett kiépítés

#5 tetőbiztonság

megközelíthetőség

Kötelező a kémény alsó és felső szakaszának biztonságos megközelíthetőségét biztosítani.

biztonság

Egy használatban lévő kémény felső kitorkollását biztonságosan megközelíthetővé kell tenni! Ennek eszközei a tetőkibúvó és a tetőjárda, ismertebb nevén kéményseprő járda. Családi házak esetén a kibúvó és a járda kiépítését 5 méterig vállaljuk.

#6 teljeskörű ügyintézés

Tudjuk mekkora terhet jelent az ügyintézés lebonyolítása, a sorban állás, utazás a hivatalba, időpontok lefoglalása stb. Éppen ezért mi átvállaljuk ezt a sok kellemetlenséget, és a legtöbb ügyintézési feladatot cégünk elintézi Önnek a FŐKÉTÜSZ-nél és az NKM-nél is.

Mindenre van megoldásunk!

wood fired stove with fire-wood, fire-irons, and briquettes from bark
Épületgépészet
Egyszerűsített kazáncserétől a kazánházak kiépítéséig várjuk az Ön megbízásait. Csatorna – Víz – Fűtés – Gáz szerelés.
wood fired stove with fire-wood, fire-irons, and briquettes from bark
kémény
Kondenzációs kazánokhoz, nyílt és zárt égésterű gázkazánokhoz, vegyes tüzelésű kazánokhoz, kandallókhoz, vagy kályhákhoz.
wood fired stove with fire-wood, fire-irons, and briquettes from bark
TELJESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉS
Kizárólag teljeskörű ügyintézéssel vállaljuk munkáinkat, Önnek nem kell befáradnia egyik szolgáltatóhoz sem!

kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot online!