referencia

TEKINTSE MEG LEGUTÓBBI PROJEKTJEINKET!

rólunk, röviden

Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkező családi vállalkozásból nőtte ki magát. Fő profilunk a lakossági és ipari kéményrendszerek kiépítése az aktuális jogszabályoknak megfelelően. Leggyakoribb megbízásunk kéménybélelés és az összekötő szakasz kiépítése kondenzációs kazánokhoz. Ezen kívül foglalkozunk bármilyen típusú tüzelőberendezés kéményrendszerének kiépítésével is a legújabb technológiák bevonásával. Legyen szó társasházak, kazánházak, családi házak, gyárak/csarnokok égéstermék elvezető rendszeréről. A szabványok előírják a kémény kitorkollásának biztonságos megközelíthetőségét, amit tetőkibúvóval és tetőjárdával lehet megoldani, ezek felhelyezését is vállaljuk.

Warning: Undefined array key "background_color" in /home/kemenyki/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/conditions.php on line 87

Warning: Undefined array key "background_color" in /home/kemenyki/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/conditions.php on line 87

Molnár Olivér

Cégünket azért alapítottuk, mert elhivatottságnak érezzük a kéményrendszerek feltárását, tervezését és szerelését. Több építőipari tevékenységben szereztem tapasztalatokat, így a legtöbb felmerülő akadály nem lehet probléma!

Molnár Henriett

Segítek Önnek az első telefonhívástól a munkaterület átadásáig, mindig naprakészen tudom tájékoztatni a folyamatokról. A föbb feladataim: Telefonok kezelése, Folyamatos kapcsolattartás, Projektasszisztencia. Keressen bizalommal!

Képzett Munkatársak

Büszke vagyok arra, hogy ilyen kiválóan képzett és tapasztalt kollégákkal dolgozhatok. Mindannyian nagyon elkötelezettek a munkájuk iránt, és mindig a legmagasabb minőségre törekszenek. Biztos vagyok benne, hogy megbízhat a szakértelmükben és a tapasztalatukban.
  • A kollégáim mindannyian magas szintű szakmai képesítéssel rendelkeznek a területükön.
  • Széleskörű tapasztalattal bírnak, és folyamatosan bővítik tudásukat továbbképzéseken és szakmai rendezvényeken.
  • Naprakészek a legújabb trendekkel és technológiákkal, és innovatív megoldásokat alkalmaznak a munkájuk során.

Cégünk rendelkezik a fogyasztói vélemények alapján szerzett Tisztességes Vállalkozás Tanúsítvánnyal.

Scroll to Top