Molnár Henriett.

Segítek Önnek az első telefonhívástól a munkaterület átadásáig, mindig naprakészen tudom tájékoztatni a folyamatokról.

  • Telefonok kezelése
  • Folyamatos kapcsolattartás

  • Projektvezetés

Molnár Szabolcs.

Több évtizedes építőipari tevékenységben szereztem tapasztalatokat, így a legtöbb felmerülő akadály nem lehet probléma!

  • Helyszíni bejárás, felmérés
  • Fűtésrendszer tervezés
  • Épületgépészeti és kémény kivitelezés

Molnár Olivér.

Cégünket azért alapítottuk, mert elhivatottságnak érezzük a kéményrendszerek feltárását, tervezését és szerelését.

  • Email és Árajánlat kezelés, számlázás
  • Kéményrendszerek tervezése
  • Épületgépészeti és kémény kivitelezés

Cégünk rendelkezik a fogyasztói vélemények alapján szerzett Tisztességes Vállalkozás Tanúsítvánnyal.
Accounting resources

CÉGISMERTETŐ.

Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkező családi vállalkozásból nőtte ki magát. Fő profilunk a lakossági és ipari kéményrendszerek kiépítése az aktuális jogszabályoknak megfelelően. Leggyakoribb megbízásunk kéménybélelés és az összekötő szakasz kiépítése kondenzációs kazánokhoz. Ezen kívül foglalkozunk bármilyen típusú tüzelőberendezés kéményrendszerének kiépítésével is a legújabb technológiák bevonásával. Legyen szó társasházak, kazánházak, családi házak, gyárak/csarnokok égéstermék elvezető rendszeréről. A szabványok előírják a kémény kitorkollásának biztonságos megközelíthetőségét, amit tetőkibúvóval és tetőjárdával lehet megoldani, ezek felhelyezését is vállaljuk.

Célunk a cég folyamatos bővítése és fejlesztése. Ennek eredményeképpen partnereink bevonásával bármilyen gépészeti és az azzal együtt járó tervezési és engedélyeztetési feladatokat is el tudunk látni pl. kazáncsere, kazánház kiépítése stb. Fiatalos lendülettel, nagy idő és energia ráfordítással igyekszünk a szakmai tapasztalatok bővítésén. Fontos számunkra, hogy partnereink 100%-ig elégedettek legyenek a megrendelt szolgáltatással ezért az ügyintézés folyamatát teljes körűen magunkra vállaljuk. Naprakészen vezetjük Ügyfeleink megbízásával kapcsolatos teendőket Projektmenedzser programunkban, a munkavégzés így folyamatos, gördülékeny. Elsődleges szempont a minőségi és esztétikus munkavégzés. Emellett igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt teljesíteni a megbízást.

Többször tapasztaltuk hogy a megrendelők egyenesen a forgalmazót keresték meg, akik túlterheltség miatt nem tudták tartani a határidőt az anyagok kiszállítására, a kivitelezésre és az engedélyek beszerzésére, ezzel sok időbeli és anyagi veszteséget okozva a megbízónak. Cégünk több energiát és időt tud fordítani a projektek kollektív kezelésére (felmérés-tervezés-anyagbeszerzés-kivitelezés-engedélyeztetés), megelőzve ezzel az előbb említett problémákat.

Ne felejtsen el követni minket, amennyiben szimpatikusnak találta cégünket!

multifunkcionális

…mert megyünk, ha egy kémény magasításáról van szó, vagy ha bélelni, építeni kell egyet. De nem vagyunk ellene egy jó kis egyszerűsített kazáncserének sem, már rutin feladattá vált számunkra, de még mindig ugyanúgy élvezzük.

Ne bízza fűtésrendszerét rossz kezekre!

Mi számos tapasztalattal rendelkezünk.

0 m
KÉMÉNYBÉLELÉS
0 m
SZERELT KÉMÉNY
0 +
ELÉGEDETT ÜGYFÉL
0 +
KAZÁNCSERE