Mennyi ideig tart a felmérés?

Kéménybélelés esetén 15-30 perc, kémény és kazáncsere esetén 30-45 perc alatt történik meg a felmérés. Ezt 1-2 héten belül, kivitelezéseinket 3-4 héten belül tudjuk vállalni lakossági megbízóinknak.

Mennyi idő a papírok beszerzése, és hogyan kapom meg a dokumentumokat?

A munka végezte után kb. 1-2 hónap a kéményseprő ipari nyilatkozat beszerzése. Kazáncsere esetén a kéményseprő ipari nyilatkozat átvétele után 1-2 hónap az ügyintézés. Megbeszélés szerint juttatjuk el, általában postai úton ajánlott levélben.

Ki intézi a papírokat, és kell külön fizetnem valakinek?

Kizárólag cégünk szerzi be a szükséges dokumentumokat a gördülékenység és a garancia miatt. Nem kell másnak fizetni, az árajánlatunk mindig tartalmazza a szükséges kiadásokat.

Mennyi ideig tart a szerelés, és hogyan történik a fizetés?

Lakossági kéménybélelés és kazáncsere esetén általában 1 napot vesz igénybe a szerelés. Kéménybélelés esetén a munkavégzés után (Fontos, hogy nem a dokumentumok beszerzése után!) átutalásos számlát küldünk. Nagyobb munka esetén (kazáncsere, ipari kémény) a munka megkezdése előtt küldünk egy díjbekérőt, az árajánlatban szereplő anyagszükségletről, melynek a kivitelezés napjáig meg kell hogy érkezzen. A végszámlát a kivitelezés elkészülte után (Fontos, hogy nem a dokumentumok beszerzése után!) készítjük el.

Ha jó volt 20 évig, most miért nem jó, és nekem miért kell, ha szomszédnak nem?

A technológia fejlődésével és az Uniós jogszabályok folyamatos módosításával a kéményre vonatkozó szabvány folyamatosan változik, emiatt szükséges a kémények felújítása/bélelése, hogy az aktuális jogszabályoknak megfeleljen. (Legtöbbször életvédelem a célja!) Régebben elkészült kéményekre mindig az akkori szabványok voltak érvényesek, vagy nem hivatalosan épült stb.

Ha kérdése akadt, keressen bizalommal!

Hívhat H-P, 8 és 16 óra között +36 70 420 1644