A Kazáncsere #1 Szakértője!

Kémény Kivitelező Kft.

Kazáncsere 1 nap alatt? Igen, tényleg lehetséges.
Keressen bizalommal, kérjen ingyenes ajánlatot!

Spóroljon fűtési költségein!

Gondolkozik a régi kazánja cseréjén? Ne várjon a tél beálltáig! Most van itt a tökéletes alkalom, hogy lecserélje régi, energiafaló kazánját egy új, energiatakarékos modellre. Az új kazánok egyenletesebb fűtést biztosítanak, így otthona melegebb és komfortosabb lesz.
Lecserélt Készülék
0 +
Elégedett Ügyfél
0 +

Váltson velünk kondenzációs kazánra!

Ha régi készüléke meghibásodik vagy takarékossági szempontból kazáncsere mellett dönt, esetleg az új fűtésrendszerénél kondenzációs kazánra esett a választás, mi egy kézben vállaljuk a kazán telepítését és a hozzá szükséges kémény kiépítését.

Kazáncsere ->

Az Igazi Rezsicsökkentés

Gazdaságos, takarékos

A jelenlegi helyzetben elengedhetetlen hogy a kazánunk jól és hatékonyan működjön! A kondenzációs kazánok kevesebb földgázt használnak!

Biztonságos

Többé nincs szükség a szén-monoxid érzékelőre! Zárt égésterének köszönhetően a kondenzációs kazánok biztonságosan használhatóak lakótérben is!

Megbízható

Kizárólag olyan kazánokkal dolgozunk, melyek beváltották igéreteiket, és megbízhatóan üzemelnek!

Alkatrész ellátottság

Naprakész és elérhető készlet a legnagyobb gyártók és forgalmazók jóvoltából. Nem lesz akadály a karbantartás, javítás sem.

Modern technológia

A mai kazánok mind küllemben, mind műszakilag sokat fejlődtek, és megfelelnek a mai követelményeknek.

Magas hatásfok

Nyílt égésterű társaikhoz képest a kondenzációs kazánok hatékonyabban használják fel a földgázt!

Miért Viessmann?

Hivatalos Viessmann szerviz partnerek vagyunk!

Megbízható gyártó

kiváló minőségű alkatrészekből készülnek, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízható működést

Gazdaságos üzemeltetés

kondenzációs technológia, ami a fűtési folyamat során keletkező gőz hője visszanyerésével növeli a hatékonyságot

Kedvező szervíz költségek

beépített diagnosztikai funkciókkal rendelkezik, ami segít a szerelőnek gyorsan azonosítani a problémát

Hosszú élettartam

rozsdamentes acél hőcserélővel rendelkeznek, ami ellenáll a korróziónak és a hőmérséklet-ingadozásoknak

Maximális alkatrész ellátottság

az alkatrészek könnyen és gyorsan beszerezhetők a felhasználók számára, nem kell sokáig várniuk az alkatrészekre

3 év garancia

a gyártó 3 év garanciát vállal a készülék működésére, hiba esetén ingyenes a javítás 3 éven belül

9 OK

hogy miért éri meg kondenzációs kazánra váltani:

1.

Nagyobb hatékonyság: A kondenzációs kazánok magasabb hatásfokkal működnek, így jelentősen kevesebb energiát használnak fel a fűtéshez, mint a hagyományos kazánok.

4.

Alacsonyabb karbantartási költségek: A kondenzációs kazánok kevesebb karbantartást igényelnek, így a hosszú távú költségek csökkenthetők.

7.

Stílusosabb kialakítás: Az új kazánok stílusosabb kialakítással rendelkeznek, ami javíthatja a ház esztétikai megjelenését.

2.

Költségmegtakarítás: Az alacsonyabb fűtésszámlák miatt hosszú távon jelentős megtakarítást eredményezhet a kondenzációs kazán használata.

5.

Könnyebb kezelhetőség: Az új kazánok általában könnyebben kezelhetőek, és több automatizált funkcióval rendelkeznek, ami csökkenti a beavatkozás szükségességét.

8.

Javítási költségek csökkentése: Az új kazánok kevésbé hajlamosak a meghibásodásra, így a javítási költségek is csökkenthetők.

3.

Nagyobb biztonság: A kondenzációs kazánok biztonságosabbak, mivel a gáz égése során keletkező égéstermékek általában elvezetődnek a kéményen keresztül.

6.

Jobb környezetvédelem: A kondenzációs kazánok kevesebb szén-dioxidot bocsátanak ki, így környezetbarátabb megoldás a hagyományos kazánokhoz képest.

9.

Értéknövekedés: Az új kazánok beszerelése növelheti a lakás értékét, ami akkor is előnyös lehet, ha nem tervezel éppen eladni.

MIT MONDANAK RÓLUNK?

Gyula Nagy
Gyula Nagy
2024-07-03
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Kiváló, precíz munka, korrekt udvarias csapat. Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget. Pl. azért is mert az általános "kötelező", inverteres trendtől eltérően én egy hagyományos kazáncserét akartam. Ők, másokkal ellentétben nem a kifogásokat keresték, hanem a megodásokat. Találtak is. Köszönöm!
Ferenc Misák
Ferenc Misák
2024-06-28
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Régi gázkazánt cseréltettünk új kondenzációs készülékre úgy, hogy a meglévő vegyestüzelésű kazánt is megtartottuk. Profi hozzáállás és szemlélet már az első pillanattól. Előzetes ajánlat majd az ez alapján egyeztetett helyszíni felmérés tökéletesen működött. Több alternatívát egyeztettünk, ezt követően pedig minden a megbeszéltek szerint történt. A kivitelezés pontosan kezdődött, a három kolléga remek és szakszerű munkát végzett és minden felmerült kérdésre is készségesen válaszoltak. A munka végeztével az elszámolás rendkívül korrekt módon történt. Maximális elégedettek voltunk a cég szolgáltatásával, csak ajánlani lehet őket.
Dobos Tibor
Dobos Tibor
2024-06-20
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Gyors, szakszerű munka, korrekt cégvezető. Ajánlom mindenkinek.
Erzsebet Dajka
Erzsebet Dajka
2024-06-19
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Megbízható, korrekt, udvarias, kiváló szakmai tudású, tisztán, gyorsan és magas minőségben dolgozó vállalkozás, ami igaz az adminisztrációs feladatokra is. Irodai ügyintézőként - mert én ehhez értek igazán - maximálisan elégedett vagyok az emailek, árajánlatok, számlák formai és tartalmi igényes megjelenítésével is, amivel magánemberként még nem találkoztam. Köszönöm kedves Molnár Olivér, remek munkát végző, remekül szervezett vállalkozás az Öné!
Gabriella Szabó
Gabriella Szabó
2024-06-17
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Egyszerűsített kazáncserére kerestünk kivitelezőt. A cég tájékoztató árajánlata után pár nappal a helyszíni felmérést követően végleges árajánlatot kaptam. A kivitelező munkatársak gyorsak, udvariasak voltak, minden kérdésemre válaszoltak. A kéményseprő kollégák is összeszokottan, hatékonyan dolgoztak. Elégedett vagyok, örülök, hogy a Kémény Kivitelező Kft-t választottam.
maria baloghne
maria baloghne
2024-06-12
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Nálam ma cserélték le a régi készülékemet. Nagyon köszönöm a profi kivitelezést, nagyon aggódtam, de kellemesen csalódtam. Bárcsak minden vállalkozó olyan lenne mint Önök.
Lóránd Venásch
Lóránd Venásch
2024-06-11
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Csak a legjobbakat tudjuk elmondani. Az elejétől a végéig minden úgy történt, ahogyan abban megegyeztünk. Már maga a felmérés is nagyon gördülékeny volt és itt szeretném megjegyezni, hogy forintra annyit fizettünk mindenre, amennyi az ajánlatban volt. Tehát nincs rejtett és egyéb más címen megjelenő költség. A kivitelezés nagyon profi módon ment végbe. 8-kor kezdett a csapat, 14:30-kor már ment a fűtés és a használati víz is, pedig volt egy-két extra kérésünk. A fiúk és Olivér a tulajdonos is nagyon közvetlen, udvarias és ami fontos, mindig elérhető volt telefonon, amikor kérdésünk merült fel. Szóval röviden összefoglalva 5 csillagos elégedettség és szívből ajánlom mindenkinek a Kémény Kivitelező Kft. csapatát.
Károly Lajkó
Károly Lajkó
2024-06-05
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Köszönjük az igényes kivitelezést! A Kémény Kivitelező csapata fantasztikus munkát végzett. Az egész folyamat simán zajlott, és minden apró részletre odafigyeltek. Külön hálásak vagyunk az extra kéréseink rugalmas teljesítéséért és az igényes munkáért, amit a tetőtérben és a tetőn végeztek. A kazáncserét egy nap alatt, a megbeszéltek szerint végezték el. Minden gördülékenyen haladt. Köszönjük szépen a profi hozzáállást!
Andrea Szabó
Andrea Szabó
2024-05-19
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Mind a tervezésben, mind a kivitelezésben profi szakemberek. Intelligens, segítőkész csapat, akiket csak ajánlani tudok minden szempontból! Ha minőségi munkát szertnél végeredményként látni otthonodban, őket bízd meg!

Hogyan dolgozunk?

Tekintse meg videónkat, ahol egy kazáncsere folyamatát próbáljuk 5 percben bemutatni a teljesség igénye nélkül, ezért néhány jelentős részlet kimaradt a filmből. Célja a néző bevezetése az épületgépészet és a kéménytechnika világába.
Scroll to Top